Webshop Trustmark and customer reviews

Choco-kunde

ChocoQueen >
ChocoQueen, produceert duurzame bean-to-bar chocolade met eigen Kameroense Trinitario cacaobonen. Samenwerking en herbebossing zijn essentieel.
Original Beans is gewijd aan behoud van zeldzame cacao, herbebossing en een duurzame toekomst, naast het maken van duurzame chocolade.
Ontdek Definite Chocolate’s ethische aanpak, duurzame lokale partnerschappen en passie voor bean-to-bar chocolade, rechtstreeks vanuit hun fabriek in Santo Domingo.
Bertil Åkesson erft een cacaoplantage op Madagaskar, produceert biologische top-cacao, levert wereldwijd aan chocolademakers en creëert Åkesson’s chocolade.
Dankzij de Chocolate Tree-repen met bijzondere smaken, zoals Whiskey Nibs, Aztec Spice en Hazelnoot (Gianduja), heeft het merk internationale erkenning verworven. Maar Chocolate Tree is veel meer.
Het doel van Krakakoa is om het leven van mensen aan de onderkant van de piramide te verbeteren. En tegelijkertijd ‘s werelds biodiversiteit en natuurlijk erfgoed te behouden.
Ontdek Soklet’s duurzame tree-to-bar chocolade, een ambachtelijke reis vol passie en natuurlijke pracht. Maakt van cacao van de Regal’s cacaoplantage in India.
Taza Chocolate maakt unieke chocolade met een grove textuur. Daarnaast maken ze zich hard voor ethische cacao-inkoop. Ontdek hun verhaal nu.
Zotter, een wereldberoemd Oostenrijks chocolademerk, staat bekend om duurzaamheid, eerlijke handel en kwaliteit.
Dit is Auro Chocolade. Duurzame tree-to-bar chocolade, een ambachtelijke proces vol passie en natuurlijke pracht. Gemaakt van lokaal geteelde cacao.
De waardering van dechocolademeisjes.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 31 reviews.