Webshop Trustmark and customer reviews

Verzending binnen de EU

Leveren en verzenden

Verzendingen binnen Nederland en EU

De Chocolademeisjes zijn gevestigd in Nederland en verzenden ook naar de volgende landen binnen de EU: België, Duitsland, Denemarken, Frankrijk, Luxemburg, Polen, Oostenrijk, Tsjechië, Estland, Finland, Hongarije, Letland, Litouwen, Monaco, Roemenië, Slowakije, Slovenië, Zweden, Bulgarije, Griekenland, Ierland, Italië, Portugal, Spanje en Kroatië.Wanneer wordt mijn chocolade verzonden?

Verzenden binnen Nederland

Standaard versturen wij de chocolade per brievenbuspakket met Tour de Ville fietskoeriers. Hiervoor hoef je niet thuis te blijven. Mocht de zending te groot zijn dan versturen we het per pakketpost. Zowel de brievenbuspakketten als de pakketpost wordt van maandag t/m zaterdag bezorg in heel Nederland.

Verzenden binnen de EU

Wij verzenden met PostNL of Tour de Ville. De levertijd is normaliter 2-3 dagen. Nadat je bestelling is verwerkt en klaar is voor verzending, ontvang je een melding per e-mail met daarin de geplande leverdatum en een Track & Trace-code. Plaats je bestelling en kies jouw koerier om het tarief van jouw verzending te berekenen. Onze minimale orderwaarde is € 15,-.

Voor 14.00 besteld

Bestel je maandag t/m vrijdag voor 14:00 uur? Dan wordt het pakketje dezelfde dag nog verzonden door Tour de Ville of PostNL. Direct hierna ontvang je een track- en- trace nummer en kun je jouw pakketje volgen. Je ontvangt je pakketje, in principe, de volgende dag.

Na 14.00 uur besteld

Geen probleem, jouw bestelling wordt de volgende dag ingepakt en overgedragen aan Tour de Ville of POstNL. Direct hierna ontvang je een track-en-trace nummer, en kun je jouw pakketje volgen. Je ontvangt je pakketje, in principe, binnen Nederland binnen 2 dagen, in de overige landen 2 tot 3 dagen afhankelijk van de vervoerder.

Vrijdag na 14:00 uur of in het weekend besteld

Het is eerste wat wij op maandag doen, is jouw pakketje inpakken en overdragen aan Tour de Ville. Je ontvangt van ons een track-en-trace nummer zodat je jouw pakketje kunt volgen. Je ontvangt je pakketje, in principe, op dinsdag.

Verzenden van cadeaus

Heb je een chocoladepakketje gekocht als verjaarscadeau of jubileum? Wil je dat dit graag op een specifieke datum wordt bezorgd vermeld dit bij de check-out van jouw bestelling.Verzendingen bij warm weer

Wij verzenden chocolade bij een temperatuur tot 24 °C. Voor verzending controleren we de weersverwachting op onze locatie, de bestemming en locaties langs de route (indien bekend). Maar plaats gerust alvast jouw bestelling en zodra de temperatuur onder de 24 °C daalt, versturen wij jouw chocolade. Om het risico te vermijden dat pakketten in het weekend in het magazijn van de vervoerder worden opgeslagen verzenden wij de pakketten maandag tot woensdag, afhankelijk van de verwachte transittijd.
De waardering van dechocolademeisjes.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 32 reviews.