Webshop Trustmark and customer reviews

Verzending binnen de EU

Over De Chocolademeisjes

Welkom bij De Chocolademeisjes.

Graag nemen wij je mee op reis door de wonderlijke wereld van duurzame chocolade. Als chocolade-experts laten wij je kennismaken met de meer dan 400 verschillende smaaktonen die craft chocolate rijk is. Vergelijk het met een wijnproeverij, maar dan met chocolade. Onze passie voor chocolade delen we op diverse manieren met jou, met als doel een onvergetelijke chocolade-ervaring voor jou.

Duurzame chocolade, eerlijke handel

De Chocolademeisjes staan voor duurzaamheid en kiezen daarom bewust alleen voor bean-to-bar chocolade in ons assortiment. Dit betekent dat we precies – van boon tot reep – weten waar de cacao vandaan komt en wie de chocolade heeft gemaakt. Doordat de chocolademaker zijn cacao rechtstreeks inkoopt bij de cacaoboer of coöperatie, ontvangt de cacaoboer een eerlijke prijs voor zijn product. Dit handelsprincipe wordt ook wel Direct Trade genoemd. Zo kunnen we met trots zeggen dat al onze chocolade niet alleen heerlijk is, maar ook eerlijk en van topkwaliteit.

Officieel erkende chocolade proevers

Met veel toewijding hebben wij ons de afgelopen jaren verdiept in de wereld van duurzame chocolade. We hebben beiden IICCT level 1 en 2 behaald, een officieel erkende chocolade training. We durven te zeggen dat we al jouw vragen over chocolade met plezier beantwoorden en je graag voorzien van waardevolle chocolade-informatie.

Onze missie

De Chocolademeisjes hebben een duidelijke missie: Chocoladegeluk voor iedereen – voor de cacaoboer, de chocolademaker en voor jou! Samen willen we de wereld van chocolade een beetje mooier maken, hap voor hap. Doe met ons mee en ontdek zelf hoe bijzonder bean-to-bar chocolade is.
De waardering van dechocolademeisjes.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 32 reviews.