#verliefdopchocolade

  •  Telefonisch bereikbaar op: 06 – 19 36 37 46

De Chocolademeisjes
My Shopping Bag
  • HOME
  • Shop
    • Pure chocolade
    • Melkchocolade
    • Witte Chocolade
    • Per merk
      • Auro Chocolate
      • Chocolate Tree
      • Definite Chocolate
      • Kacau
      • Krakakoa
      • MIA (Made In Africa)
      • Original Beans
      • Raaka
      • Taza Chocolate
    • Vegan
    • Chocolade Pakketten
    • Duurzame eindejaarsgeschenken
  • Blog
  • Over ons
    • Dit zijn wij
    • Onze missie, chocoladegeluk voor iedereen
    • Onlineshop
    • Frequently Asked chocolate Questions
    • In de media
  • Contact

 

#verliefdopchocolade


De Chocolademeisjes

menu

  • HOME
  • Shop
    • Pure chocolade
    • Melkchocolade
    • Witte Chocolade
    • Per merk
      • Auro Chocolate
      • Chocolate Tree
      • Definite Chocolate
      • Kacau
      • Krakakoa
      • MIA (Made In Africa)
      • Original Beans
      • Raaka
      • Taza Chocolate
    • Vegan
    • Chocolade Pakketten
    • Duurzame eindejaarsgeschenken
  • Blog
  • Over ons
    • Dit zijn wij
    • Onze missie, chocoladegeluk voor iedereen
    • Onlineshop
    • Frequently Asked chocolate Questions
    • In de media
  • Contact
Direct naar de shop

Blog

  1. Home
  2. Blog
Taza chocolade ligt op houten tafel, een stuk in verpakking, een disk open op wikkel en los stukje.
Recepten, Taza

Zelf warme chocolademelk maken

Wij moeten eerlijk bekennen voor ons was het een beetje wennen. De korrelige structuur, de fijne suikerstukjes,... Read More
16 november 2020
by Marianne
Pop-up Store op Sectie C
Verhalen

Pop-up Store op Sectie-C

20 oktober 2020
by Marianne
Orangutan in de boom, Indonesie
Duurzaamheid, Verhalen

Chocolade als remedie tegen ontbossing in Indonesië

16 september 2020
by Marianne
Manoa chocolade hand pakt stukje
Verhalen

Hoe kun je chocolade het beste bewaren?

4 augustus 2020
by Rebecca
Custard met in Raaka chocolade gedompelde partjes mandarijn.
Raaka, Recepten, Red Ape

Custard met een twist

29 juli 2020
by Marianne
Pop up shop tijdens Atelier Sale
1
Verhalen

Chocolade, zon, wijn en bier tijdens Atelier Sale.

22 juli 2020
by Rebecca
Gedroogde cacaobonen
Duurzaamheid, Origine

Wat is dat nou, bean-to-bar chocolade?

15 juli 2020
by Marianne
Een chocolade proeverij thuis op de bank
Verhalen

Je eigen chocolade proeverij thuis.

30 juni 2020
by Marianne
Cacaoboer oogst gele cacaoboon
Duurzaamheid

Direct Trade Chocolade

2 juni 2020
by Marianne
Foto van De Chocolademeisjes
Verhalen

De Chocolademeisjes

4 mei 2020
by Marianne

Recent Posts

  • Taza chocolade ligt op houten tafel, een stuk in verpakking, een disk open op wikkel en los stukje.

    Zelf warme chocolademelk maken

  • Pop-up Store op Sectie C

    Pop-up Store op Sectie-C

  • Orangutan in de boom, Indonesie

    Chocolade als remedie tegen ontbossing in Indonesië

  • Manoa chocolade hand pakt stukje

    Hoe kun je chocolade het beste bewaren?

  • Custard met in Raaka chocolade gedompelde partjes mandarijn.

    Custard met een twist

Archief

  • november 2020
  • oktober 2020
  • september 2020
  • augustus 2020
  • juli 2020
  • juni 2020
  • mei 2020

Tags

bean-to-bar bewaren cacaoboeren cadeautjes chocolade Chocoladeproeverij direct trade eindhoven Indonesië Mexico pairing palmsuiker pop-up store Sectie-C traceerbaar traditioneel
De Chocolademeisjes

Contact

De Chocolademeisjes
Daalakkersweg 2-142
5641JA Eindhoven

Service

Algemene Voorwaarden

Retourneren & herroepingsrecht

Bestellen en leveren

Privacy Policy

Bedrijfsgegevens

BTW nummer: NL 00 15 77 24 B93

IBAN: NL44ASNB 0781 2916 23


© 2019 De Chocolademeisjes

Heb je vragen? Je mag ons altijd bellen, wij helpen je graag verder 06-19363746

×
— My Shopping Cart
What are you looking for?