Noch Corona, noch de warme zomer van 2020 hebben ons kunnen weerhouden om onze chocoladedroom na te jagen. Vanaf eind juli 2020 hebben wij onze onlineshop officieel geopend.

Pop up shop tijdens Atelier Sale
Tijdens Atelier Sale | juli 2020

Een fysieke winkel

Vanuit ons kantoor op Sectie-C regelen wij alle administratieve zaken en bedenken wij de wildste plannen. Ook staat hier onze voorraad achter slot en grendel en onderzoeken wij onze nieuwste chocolade aanwinsten voordat ze in de worden webshop aangeboden.
Natuurlijk dromen wij ook wel eens over een fysieke winkel met genoeg ruimte om workshops en proeverijen te geven. Maar op dit moment blijft dat bij dromen.

In contact met jou

Het nadeel van enkel een onlineshop is dat wij het directe contact met jou missen. Want wat is er nu leuker dan een gesprek over chocolade voeren en tegelijkertijd chocolade te proeven?
Daarom doen wij ons best om met regelmaat deel te nemen aan specifieke markten waar onze chocolade zich goed thuis voelt. Maar net zo leuk vinden wij het om voor jou en je vrienden, of collega’s, op locatie een proeverij of een food pairing te organiseren. Wil je hier meer over weten neem dan contact met ons op via mail of telefoon.

Pop-up store

Met ons meedenken mag altijd, graag zelfs! Zit jij met de perfecte locatie voor een pop-up store, of organiseer je een markt met mooie producten waar chocolade niet mag ontbreken, geef ons gerust een seintje.

Op dit moment zijn wij heel erg blij met onze webshop, maar wie weet wat de toekomst brengt. We zullen je op de hoogte houden van onze plannen via social media, en onze website.