Webshop Trustmark and customer reviews

Verzending binnen de EU

Booja Booja

Booja Booja vegan chocolade truffels

Delen:

Facebook
LinkedIn
WhatsApp

Inhoud van dit blog

Pioniers in vegan zoetwaren

Bij Booja Booja, gevestigd in Norfolk, Verenigd Koninkrijk, vervaardigen ze al sinds 1999 overheerlijke veganistische en biologische lekkernijen. Als ware pioniers in de vegan zoetwarenindustrie hebben zij zich toegelegd op het creëren van heerlijke chocolade truffels en andere vegan producten. Elke chocoladetruffel die ze produceren is volledig veganistisch, biologisch en zuivelvrij. Bovendien zijn alle truffels vrij van gluten en soja. Mocht je deze vegan truffels nog niet kennen, dan wordt het de hoogste tijd om hier verandering in te brengen.

Puur vegan genot, chocoladetruffels zonder zuivel en gluten

Geniet van heerlijke chocoladetruffels in een perfecte verpakkingsgrootte, ideaal voor speciale gelegenheden en om samen te delen. Ervaar acht verrukkelijke smaakavonturen, vervaardigd met zorgvuldig geselecteerde veganistische en biologische ingrediënten, verpakt in een prachtige doos.

Verrukkelijke smaakavonturen

Ontdek een prachtig assortiment met meervoudig bekroonde veganistische chocoladetruffels, geschikt voor elke gelegenheid. Elk truffel is verrukkelijk veganistisch en biologisch, en bovendien vrij van zuivel, gluten en soja. Booja Booja heeft met zorg vijf bijzondere smaken ontwikkeld met elk een uniek karakter. Zo zijn er de Hazelnut Crunch, Almond Salted Caramel, Fine De Champagne, Around Midnight Espresso en Chocolate Orange.

Biologisch verantwoord, toewijding aan landbouwprincipes

Bij Booja Booja staan ze volledig achter de principes van biologische landbouw. Dit betekent dat al de ingrediënten worden verkregen van boeren en leveranciers die zich inzetten voor het werken in harmonie met de natuur. Daarnaast hechten ze veel waarde aan biologische certificering, aangezien dit garandeert dat de productieprocessen worden gereguleerd en gecontroleerd om te voldoen aan strenge normen. In lijn met deze toewijding zijn ze dan ook biologisch gecertificeerd te door The Soil Association.

De cacao, gebruikt in de vervaardiging van hun heerlijke truffels, wordt specifiek geïmporteerd uit de Dominicaanse Republiek. Waarna deze in België wordt verwerkt tot halffabricaat voor de truffels.  

Living Wage Employer, betrokkenheid bij eerlijke beloning

Booja Booja is met trots een Living Wage employer. Dit houdt in dat zij een leefbaar lonen betalen aan al hun werknemers. Een leefbaar loon is een loon dat onafhankelijk wordt berekend om rekening te houden met de kosten van levensonderhoud en met wat mensen daadwerkelijk nodig hebben om rond te komen. Het wordt ieder jaar vastgesteld door de Stichting Leefbaar Wage en is aanzienlijk hoger dan het ‘Minimumloon’ en het ‘Nationaal Leefbaar Loon’ van de overheid. Booja-Booja is sinds 2015 een geaccrediteerde Werkgever voor Leefbaar Loon omdat ze geloven dat al hun teamleden het verdienen om goed betaald te worden voor hun harde werk en toewijding.


Choco-kunde

Rebecca en Marianne, De Chocolademeisjes. Zij zijn de craft chocolate experts en eigenaar van deze online duurzame chocolade shop.

Wil je weten wat bean-to-bar chocolade is, hoe het gemaakt wordt en nog veel meer?
Lees alles over duurzame chocolade in onze blogs.

Meer choco-kunde

Is witte chocolade wel echte chocolade? >
De waardering van dechocolademeisjes.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 32 reviews.