Wanneer wordt mijn chocolade verzonden?

Verzenden binnen Nederland

Standaard versturen wij de chocolade per brievenbuspakket met Tour de Ville fietskoeriers. Hiervoor hoef je niet thuis te blijven. Mocht de zending te groot zijn dan versturen we het per pakketpost. Zowel de brievenbuspakketten als de pakketpost wordt van maandag t/m zaterdag bezorg in heel Nederland.

Voor 14.00 besteld

Bestel je maandag t/m vrijdag voor 14:00 uur? Dan wordt het pakketje dezelfde dag nog verzonden door Tour de Ville. Direct hierna ontvang je een track- en- trace nummer en kun je jouw pakketje volgen. Je ontvangt je pakketje, in principe, de volgende dag.

Na 14.00 uur besteld

Gaan probleem, jouw bestelling wordt de volgende dag ingepakt en overgedragen aan Tour de Ville.
Direct hierna ontvang je een track en trace nummer, en kun je jouw pakketje volgen. Je ontvangt je pakketje, in principe, binnen 2 dagen.

Vrijdag na 14:00 uur of in het weekend besteld

Het is eerste wat wij op maandag doen, is jouw pakketje inpakken en overdragen aan Tour de Ville.
Je ontvangt van ons een track-en-trace nummer zodat je jouw pakketje kunt volgen. Je ontvangt je pakketje, in principe, op dinsdag.

Verzenden naar België

Zodra wij het pakket hebben overgedragen aan Tour de Ville sturen wij jou een mailtje, zodat je weet dat jouw pakket onderweg is.
De levertijd naar België bedraagt in principe 2 werkdagen.

Verzendkosten

Nederland

Binnen Nederland zijn de verzendkosten € 4,50 voor een brievenbuspakket. Past jouw pakket niet door de brievenbus dan versturen we per pakketpost de kosten hiervoor zijn € 6,70.

België

Naar België bedragen de verzendkosten € 8,50 per pakket.

Verzenden van cadeaus

Heb je een chocoladepakketje gekocht als verjaarscadeau of jubileum? En wil graag dat de chocolade op een specifieke datum wordt bezorgd dan kun je dit bij de check-out van jouw bestelling vermelden. Je kunt ons natuurlijk ook mailen op post@dechocolademeisjes.nl of even bellen op 06-19 36 37 46