Pure smaken

De Chocolademeisjes houden van onvervalste smaken. Daarom laten wij de cacaoboon graag de hoofdrol spelen. Onze chocolades zijn bean-to-bar, wat onder meer inhoudt dat de cacaobonen traceerbaar zijn. In onze chocolades proef je het unieke en complexe karakter van de verschillende origine.

Portret van Marianne en Rebecca, de Chocolademeisjes

Ethiek in de chocoladeketen

Wij vinden, dat iedereen van chocolade zou moet kunnen genieten, niet alleen de uiteindelijke consument. In onze ogen is het niet meer dan logisch, dat ook de cacaoboeren, de spreekwoordelijke vruchten, van hun harde werk, zorg en toewijding op de plantages moeten kunnen plukken. Onze chocolademakers kopen hun cacaobonen in via directe handel, oftewel direct trade. Deze relatie garandeert dat de cacaoboeren een eerlijke prijs krijgen voor hun producten. Daarnaast kunnen de chocolademakers op deze manier nauw samenwerken met de boeren om kwaliteit en smaak te verbeteren.

Chocoladegeluk voor iedereen

De Chocolademeisjes vinden de beste chocolademakers over de hele wereld en delen hun liefde voor chocolade met jou. We streven er naar om jouw chocolade ervaring naar een hoger niveau te tillen. Want dat is onze missie: Chocoladegeluk voor iedereen.