Klachtenprocedure

Mocht je niet tevreden zijn over de ontvangen chocolade of andere producten dan horen wij dit graag. Samen met jou zullen wij tot een oplossing komen. Klachten kun je bij ons melden binnen maximaal 8 dagen na de ontdekking van de klacht. De klacht kun je melden via service@dechocolademeisjes.nl. Om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen vragen we jou het volgende in de mail te vermelden:

  • Duidelijke omschrijving van de klacht (indien mogelijk aangevuld met beeldmateriaal)
  • Factuurnummer
  • Artikelcode(s), merk en omschrijving van het product(en)

Wij streven ernaar  jou te beantwoorden binnen 3 werkdagen.

Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.”

Herroepingsrecht* en retourneren

Wil jij je richten tot het herroepingsrecht? Dit kan uiteraard, maar willen wij jou er graag op wijzen dat dit alleen kan wanneer je de artikelen ongeopend in originele verpakking retourneert.

Je hebt het recht om jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. De kosten van het retourneren is voor jouw eigen rekening. Wij zullen het volledige aankoopbedrag, inclusief verzendkosten, binnen maximaal  14 dagen na ontvangst van de artikelen terugstorten op jouw bankrekening, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Wil je gebruik maken van het herroepingsrecht dan kun je dit aan ons te melden via emailadres;
service@dechocolademeisjes.nl
o.v.v. herroepingsrecht.

Je kunt het product/de producten sturen naar:

De Chocolademeisjes
Daalakkersweg 2-142
5641JA Eindhoven

Om jouw herroeping in behandeling te nemen vragen we jou het volgende formulier te printen, in te vullen, en toe te voegen wanneer je de producten retourneert Formulier_herroeping_De Chocolameisjes.pdf

*Voor de volledige wetgeving m.b.t. het herroepingsrecht zie onze Algemene Voorwaarden


De Chocolademeisjes, augustus 2021