Hoe wil jij jouw medewerkers of relaties dit jaar bedanken? Het einde van een bewogen jaar komt in zicht. En een beetje extra geluk kunnen we allemaal wel gebruiken. Laten wij, De Chocolademeisjes, nou net iets hebben wat voor geluk zorgt. Chocolade!

En niet zomaar chocolade maar bean-to-bar chocolade. Dit zijn duurzame chocolades die van boon tot reep worden gemaakt door een kleine producent. Bijzondere chocolades, met een verhaal, die zorgen voor een unieke smaakbeleving bij mensen thuis.

Chocolademeisjes pakket, met duurzame chocolade en wijn in luxe doos.

Chocolademeisjes chocoladepakket

Voor ieder budget kunnen wij een mooi chocoladepakket samenstellen. Omdat chocolade zich makkelijk laat combineren zijn wij samenwerkingen aangegaan met verschillende partners.  Hierdoor kunnen wij jouw chocoladepakket, indien gewenst, verder uit te breiden. Denk bijvoorbeeld aan duurzame thee, koffie, wijn en ja zelfs bier!

Chocolademeisjes pakket, met verschillende duurzame chocolades.

Chocolademeisjes cadeaukaart

Wil jij mensen liever zelf laten kiezen uit ons assortiment? Verras ze dan met een cadeaukaart, met een bedrag naar keuze, te besteden in onze webshop. De cadeaukaart kan digitaal worden verstuurd. Ideaal voor de thuiswerker.

Chocolademeisjes pakket, met duurzame chocolade, koffie en thee.

Hoe maak jij iemand gelukkig met een chocoladepakket?

  • Geef je budget en eventuele wensen aan ons door. Wij hanteren geen minimale afname.
  • Wij stellen een mooi en duurzaam chocoladepakket samen.
  • De pakketten worden duurzaam afgeleverd waar en wanneer jij dit wenst.
  • Jij hebt mensen gelukkig gemaakt!

Neem vrijblijvend contact met ons op, via onderstaand contactformulier, voor een voorstel op maat. Natuurlijk zijn we ook telefonisch bereikbaar via 06 – 19 36 37 46.

[contact-form-7 id=”1890″ title=”contactformulier_relatiegeschenk”]