Hoe wil jij jouw medewerkers of relaties dit jaar bedanken? Het einde van een bewogen jaar komt in zicht. En een beetje extra geluk kunnen we allemaal wel gebruiken. Laten wij, De Chocolademeisjes, nou net iets hebben wat voor geluk zorgt. Chocolade!

En niet zomaar chocolade maar bean-to-bar chocolade. Dit zijn duurzame chocolades die van boon tot reep worden gemaakt door een kleine producent. Bijzondere chocolades, met een verhaal, die zorgen voor een unieke smaakbeleving bij mensen thuis. Een origineel en duurzaam cadeau dat bij iedereen in de smaak valt.

Chocolademeisjes chocoladepakket

Voor ieder budget kunnen wij een mooi chocoladepakket samenstellen. Omdat chocolade zich makkelijk laat combineren zijn wij een samenwerking aangegaan met twee bijzondere direct trade partners. Namelijk Uwasa Coffee, en Frank About Tea. Door de uitbreiding van uw pakket met duurzame direct trade koffie of thee maakt u uw pakket helemaal compleet.

Chocolademeisjes cadeaukaart

Wil jij mensen liever zelf laten kiezen uit ons assortiment? Verras ze dan met een cadeaukaart, met een bedrag naar keuze, te besteden in onze webshop. De cadeaukaart kan digitaal worden verstuurd. Ideaal voor de thuiswerker.

Hoe maak jij iemand gelukkig met een chocoladepakket?

Geef je budget en eventuele wensen aan ons door. Wij hanteren geen minimale afname.

  • Wij stellen een mooi en duurzaam chocoladepakket samen.
  • De pakketten worden duurzaam afgeleverd waar en wanneer jij dit wenst.
  • Jij hebt mensen gelukkig gemaakt!

Neem vrijblijvend contact met ons op, via onderstaand contactformulier, voor een voorstel op maat.
Natuurlijk zijn we ook telefonisch bereikbaar via 06 – 19 36 37 46.

[wpforms id=”2804″ title=”false” description=”false”]