Chocolade workshops zakelijk

Het mooie aan proeven is, dat alles wat je proeft goed is, het is immer wat jij proeft. Er bestaan bij onze workshops dan ook alleen ‘goede’ antwoorden. Door met de groep te delen wat jij proeft, zet je de rest van de groep aan om nogmaals te proeven.

Wij begrijpen maar al te goed dat het geven van een bean-to-bar chocolade workshop voor een bedrijf vaak net iets anders in elkaar steekt dan de standaard workshops die wij aanbieden.
Zo wordt er de ene keer gevraagd om de hele dag door korte proeverijen te geven  en wordt er de andere keer gevraagd om een pauze in te vullen tijdens een internationaal kwartaaloverleg.

Wij bieden vier verschillende bean-to-bar chocolade workshops aan. In al deze workshops staat het écht proeven van chocolade centraal, alleen de manier waarop verschilt. Al deze workshops kunnen, tot op bepaalde hoogte, op wens aangepast worden. Iedereen kan proeven en iedereen kan meedoen, er is namelijk geen ervaring nodig voor onze workshops.

De verschillende workshops

Tasting op locatie

Trek je team achter hun computer vandaan en kom naar ons toe op Sectie-C. Hier begeleiden wij jullie in het écht chocolade proeven. Daarnaast kom je alles te weten over hoe cacao groeit, chocolade gemaakt worden en vooral hoe je chocolade het beste kan proeven.
Standaard duurt deze workshop 2 uur en proef je 7 verschillende chocolades, maar zie je dit liever iets anders. Geen probleem!
Wil je dat wij met onze chocolade bij jullie op visite komen? Zeg maar hoe laat we waar moeten zijn!

Chocolade tasting op locatie
Chocolademeditatie De Chocolademeisjes

Chocolademeditatie

In een sfeervolle en rustige omgeving bieden wij jou en je team letterlijk de mogelijkheid om er eens goed voor te gaan zitten en bewust chocolade te proeven. Dit doen wij door er de tijd voor te nemen en mindfulnessoefeningen helpen ons hierbij.
Mocht je niet in de gelegenheid zijn om naar ons toe te komen, dan is komen wij graag naar jullie toe (een geschikte ruimte is dan wel handig).

Standaard duurt deze workshop 1,5 uur en worden er 4 verschillende chocolades geproefd. Naderhand bieden wij alle ruimte om te reflecteren onder het genot van een kopje thee.

Online proeverij

Werk je met een internationaal team en wil je een gezamenlijke activiteit ondernemen? Een online chocolade proeverij biedt dan de uitkomst.
Iedereen logt via zijn eigen computer in, om tijdens deze interactieve online sessie gezamenlijk vijf verschillende bean-to-bar chocolades te proeven. We begeleiden je in het “echt” proeven van chocolade, vertellen je hoe cacao groeit, hoe chocolade wordt gemaakt en nog veel meer.

Net als alle onze andere workshops, kan deze online proeverij ook in het Engels gegeven worden.
Standaard duurt deze workshop 45 tot 60 minuten.

Online chocolade tasting

Mindful chocolade wandeling

Tijdens deze unieke mindful chocolade wandeling ga je op een bewuste manier bijzondere bean-to-bar chocolades proeven met al je zintuigen.
Wij combineren mindfulnessoefeningen met chocolade proeven en de kracht van het buiten zijn. Door buiten bewust bezig te zijn krijg je een breder inzicht, verwerk je ervaringen makkelijker en sta je meer open voor nieuwe dingen.

Standaard wandelen wij 1 tot 2 uur en komen wij langs de Kleine Dommel. Maar wij kunnen ook bij jou in de buurt komen wandelen.

Op verzoek kan er een professionele gediplomeerde wandelcoach meelopen.

Wat doen andere bedrijven?

Wij zijn er trots op dat wij aan al heel wat verschillende chocolade tastings hebben mogen geven aan hele verschillende bedrijven. En al is de tastings altijd net anders dan de andere, de algemene reactie blijft hetzelfde. ‘Ik wist niet dat chocolade zo verschillend kan smaken! Er gaat een nieuwe wereld voor mij open.’
Wij kunnen het dan ook niet laten om een kleine greep uit de verschillende tastings die wij hebben mogen geven hier te delen.
Zijn jouw teamleden de volgende die wij mogen verrassen?

Team Building Trends&Events

Tijdens een teamdag in het Rijk van de Keizer verzorgen wij twee keer een meditatiesessie van 40 minuten voor verschillende medewerkers van .

Personeelsuitje Onderwijs Museum

Je kan met koffie en een koekje beginnen, maar het Onderwijs Museum begint hun teamuitje met een Chocolade Tasting op locatie. Als dat geen goed begin is!

Forbo labdag

Tijdens Forbo Labdag geven wij minitastings van 10 minuten aan alle genodigden. Wij slaan een bruggetje naar het Forbo Marmoleum Cocoa en duurzaam ondernemen.

Afscheidscadeau RVO

Het afscheidscadeau van een RVO-collega in de vorm van een online bean-to-bar chocolade tasting met extra veel chocolade. Chocolade helpt, ook dan.

Kerstcadeau Medisch Centrum Oud-West

Deze online tasting mochten wij voor het hele team van MCOW verzorgen als dank voor hun tomeloze inzet tijdens de gehele COVID-periode.

Intermezzo kwartaaloverleg DLL

Tijdens het online kwartaaloverleg van deze internationale organisatie mogen wij online een half uur lang voor de nodige ontspanning en leerzaam amusement zorgen.

Contact

Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Stuur ons een mailtje en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.
post@dechocolademeisjes.nl

Ben meer het type, een beller is sneller? Wij zijn bereikbaar op 06-19363746

Dieetwensen

Pure chocolade bevat van nature geen gluten, geen lactose, geen zuivel, geen alcohol en geen noten. Hierdoor past het in bijna alle diëten. Wat melkchocolade betreft, hebben wij een hele collectie melkchocolade op plantaardige basis, die wij voor workshops kunnen gebruiken.

Mochten er speciale dieetwensen zijn, dan vernemen wij dit graag voortijdig zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Een teaser voor het personeel