Neem deel aan onze chocolade workshops

Wil je samen met je familie, vrienden, of bijvoorbeeld sportvereniging, een bean-to-bar chocolade proeverij beleven? Ongeacht hoe je deelneemt, je bent sowieso gegarandeerd van de heerlijkste chocolades die wij speciaal voor jou hebben geselecteerd. Al onze chocolade is bean-to-bar chocolade en wordt door kleine zelfstandige chocolademakers vervaardigd van eerlijk verkregen cacao.

Zakelijk
Zoek je een proeverij voor je collega’s of als evenement tijdens een open dag?
Vertel ons al je wensen en dan verzorgen wij een tasting op maat.

Alles wat je proeft is goed
Cacao bevat meer dan 400 smaaktonen. In deze chocolades proef je het unieke en complexe karakter van de verschillende origine. Het herkennen van de verschillende smaaktonen staat dan ook centraal tijdens deze chocolade tasting. Het mooie aan proeven is, dat alles wat je proeft goed is, er bestaat niet zoiets als een ‘fout’ antwoord.

 

De kunst van het proeven
Deze tasting zijn een fantastische manier om meer te weten te komen over de kunst van chocolade proeven, wat bean-to-bar chocolade is, hoe deze wordt gemaakt en over hoe en waar cacao groeit.
Daarnaast ontdek je waar verschillende bean-to-bar chocolademakers voor staan en wat hen onderscheidt van andere chocolademakers. Natuurlijk is er tijdens de tasting genoeg ruimte om jouw chocolade-vragen te stellen.


Een origineel cadeau

Onze chocoladeproeverij is een originele activiteit om samen met anderen te delen en het beste excuus om de mensen om je heen op een berg bijzondere chocolades te trakteren.

Wat bieden wij aan?

Online chocolade tasting

Online tasting

Deze bean-to-bar proeverij kan geboekt worden als een familiedag, avondje met vrienden of elk ander denkbaar excuus om samen chocolade te proeven. Deze online chocolade tasting is te boeken vanaf een minimum van 5 tasting pakketten.

​Samen met jou en je vrienden, familie of collega’s gaan we tijdens deze interactieve online sessie vijf verschillende bean-to-bar chocolades proeven. We begeleiden je in het “echt” proeven van chocolade, vertellen je hoe cacao groeit, hoe chocolade wordt gemaakt en nog veel meer.

Chocolade tasting op locatie

Workshop op locatie

Proef samen met je vrienden of familieleden bean-to-bar chocolade.
Dit kan bij jou op locatie, maar wij kunnen jullie ook op een sfeervolle locatie op Sectie-C (Eindhoven) verwelkomen.
Tijdens deze workshop zal er veel verschillende bean-to-bar chocolade geproefd worden daarnaast kom je gaandeweg meer meer te weten over cacao, de boeren, de chocolademakers en nog veel meer.

Mindful chocolade wandeling

Chocolade wandeling

Tijdens deze unieke mindful chocolade wandeling ga je op een bewuste manier bijzondere bean-to-bar chocolades proeven met al je zintuigen.

We gaan mindfulnessoefeningen combineren, met chocolade proeven en de kracht van het buiten zijn. Door buiten bewust bezig te zijn krijg je een breder inzicht, verwerk je ervaringen makkelijker en sta je meer open voor nieuwe dingen.

Chocolademeditatie De Chocolademeisjes

Chocolademeditatie

Eén vrijdagavond per maand organiseren wij een chocolademeditatie, hierbij maken wij gebruik van onze eigen bean-to-bar chocolade.
In een sfeervolle en rustige omgeving bieden wij jou letterlijk de mogelijkheid om er eens goed voor te gaan zitten en bewust chocolade te proeven. Dit doen wij door er de tijd voor te nemen en mindfulnessoefeningen helpen ons hierbij.
Mocht je niet in de gelegenheid zijn om naar Eindhoven te komen, je kan ook online aansluiten.

Meer informatie

Mocht je ondanks alle informatie, toch nog met een vraag zitten. Twijfel dan niet en stel je vraag via het onderstaande formulier aan ons, wij beantwoorden je vraag graag.

Laat dit veld blanco

Specifieke wensen

Vegan, lactose-intolerantie, een grote groep, een bedrijfsfeestje of een trouwfeest,
kortom heb je specifieke wensen, laat deze dan horen.

Wij zijn niet bang voor een uitdaging en bespreken graag onze mogelijkheden met jou.
Ons motto is immers niet voor niets ‘ chocoladegeluk voor iedereen’.