Pistache chocolade pakket

 16,54

Dit luxe pakket van De Chocolademeisjes biedt een vernieuwde twist op de populaire Dubai-repen. Dubai-reep, eat your heart out! Geniet van de perfecte combinatie van rijke chocolade en pistache, een geliefd ingrediënt in de wereld van bean-to-bar chocolade. Deze selectie van heerlijke repen is ideaal voor fijnproevers en perfect als cadeau voor iedere gelegenheid. Laat je verrassen door de verfijnde smaken en maak elke zoete pauze bijzonder.

 5,75
 4,29

Op voorraad

Toevoegen aan 'favorieten'
Toevoegen aan 'favorieten'

Beschrijving

Pistache chocolade pakket

Chocolades met pistache 

Maak kennis met een vernieuwde twist op de populaire Dubai-repen. De Chocolademeisjes presenteren een verrukkelijk alternatief: een pakket met smaakvolle combinaties van chocolade en pistache. In de wereld van bean-to-bar chocolade is pistache al lange tijd een geliefd ingrediënt, dankzij de perfecte balans met volle chocolade. Laat je verrassen door dit luxe pakket, gevuld met heerlijke repen die elke fijnproever zullen bekoren.

Origineel chocoladecadeau

Dit luxe chocoladerepenpakket is niet alleen een traktatie voor jezelf, maar ook het perfecte cadeau om te geven. Of je nu op zoek bent naar een uniek verjaardagscadeau, een attentie voor de feestdagen of gewoon een bijzondere verrassing, dit pakket zal zeker in de smaak vallen. De combinatie van hoogwaardige chocolade en pistache zorgt voor een verfijnde en smaakvolle beleving, ideaal voor liefhebbers van echte bean-to-bar chocolade. Verras je vrienden, familie of collega’s met dit exclusieve cadeau, en maak elke gelegenheid speciaal!

Cadeauservice

De prachtige verpakkingen van de chocoladerepen in dit suikervrije melkchocolade pakket maken het een lust voor het oog en een geweldig cadeau, ook voor jezelf. Maar met onze handige cadeauservice verander je dit chocoladepakket eenvoudig in een extra bijzonder en origineel cadeau.

Gepersonaliseerd chocoladecadeau

Wil je jouw pistache chocoladepakket nog persoonlijker maken? Voeg dan een handgeschreven kaartje toe met een persoonlijke boodschap. Laat ons weten wat je wilt zeggen, en wij schrijven je tekst met de hand op een mooi kaartje. Het is de perfecte manier om je cadeau een extra persoonlijk tintje te geven. Of het nu voor een verjaardag is, een bedankje, of gewoon een leuke verrassing, een persoonlijk bericht maakt elk cadeau speciaal.

Pistache chocoladepakket pakket laten bezorgen

Het laten bezorgen van een pistache chocolade pakket is heel eenvoudig. Al onze chocoladepakketten worden zorgvuldig verpakt en als brievenbuspakket verzonden. Dit betekent dat de ontvanger niet thuis hoeft te zijn om het pakket in ontvangst te nemen, wat het verrassingseffect alleen maar vergroot. Wie zou er niet verrast willen worden door een heerlijke verrassing in de brievenbus? Zodra je thuis komt, wacht er een pakket vol met op je heerlijke chocolade met pistache op je!

Extra informatie

Aantal repen

3

Chocoladeliefhebber

pistache, Ware liefde

Verzendtype

Brievenbuspakket