Webshop Trustmark and customer reviews

Verzending binnen de EU

Categorie: Duurzaamheid

Wij hechten veel waarde aan duurzaamheid en werken daarom samen met Tour de Ville fietskoeriers. Deze koeriers verzorgen lokaal transport met 100% emissievrije e-trikes, vrachtfietsen en fietsaanhangwagens in steden zoals Eindhoven, Tilburg en Helmond. Dit zorgt ervoor dat jouw pakket op een duurzame manier wordt bezorgd, terwijl vrachtwagens buiten de stad blijven.

Woon je buiten dit gebied? Geen zorgen. Tour de Ville werkt samen met Fietskoeriers.nl, een netwerk van fietskoeriers in 30 steden binnen Nederland, dat pakketten bezorgt met vrachtfietsen en groengas-busjes. Voor klanten buiten het bereik van deze fietskoeriers wordt gebruik gemaakt van betrouwbare, duurzame partners zoals PostNL, DHL, GLS en Cycloon. Deze vervoerders bieden een wereldwijd netwerk en zorgen ervoor dat jouw pakket op de meest efficiรซnte en milieuvriendelijke manier wordt afgeleverd, afhankelijk van de bestemming.

Daarnaast wordt er zoveel mogelijk gebruik gemaakt van brievenbuspakketten om te voorkomen dat we onnodige lucht versturen. Door slim te kiezen voor het juiste vervoermiddel, helpen we samen met Tour de Ville om bij te dragen aan duurzamere steden.

Of het nu lokaal of internationaal is, wij zorgen ervoor dat jouw pakket altijd op de meest duurzame manier wordt verzonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van dechocolademeisjes.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 34 reviews.