Door personeelstekort bij koeriersservices kan de bezorging in sommige gevallen iets langer duren dan je gewend bent.

Webshop Trustmark and customer reviews

Shipping within the EU

Taza Chocolate - Oaxacan Sampler - 4 discs

Ontdek vier verschillende populaire Taza chocoladediscs! Deze kleurrijke set biedt een unieke manier om steengemalen chocolade met een authentieke, robuuste textuur te ervaren en te delen. De vier krachtige en levendige smaken variëren van pittig tot zoet en hartig.
De biologische cacaobonen worden rechtstreeks ingekocht via Taza’s onafhankelijke “Direct Trade sourcing programma,” wat de hoogste kwaliteit en volledige transparantie in de hele keten garandeert. De kenmerkende korrelige textuur waar Taza om bekend staat, zorgt voor een unieke en onvergetelijke smaakervaring.

 13,25

In stock

Add to 'favourites'
Add to 'favourites'

Sharing:

Facebook
LinkedIn
WhatsApp

Taza Chocolade – Oaxacan Sampler – 4 discs

Ingredients:

Taza Chocolade| Oaxacan Sampler – 4 discs

Taza disk, 50% pure chocolade met kaneel

  • Organic cocoa beans
  • Organic cane sugar
  • Biologisch kaneel

Taza disk, 50% pure chocolade met vanille

  • Organic cocoa beans
  • Organic cane sugar
  • Biologisch vanille

Taza disk, 50% pure chocolade met guajillo

  • Organic cocoa beans
  • Organic cane sugar
  • Biologisch chili

Taza disk, 70% pure chocolade

  • Organic cocoa beans
  • Organic cane sugar

Flavour notes:

Taza Chocolade de makers van deze extra pure chocolade omschrijven het smaakprofiel als volgt; ‘Geïnspireerd door onze passie voor Mexicaanse chocoladetradities, worden bij Taza met de hand gesneden granieten molenstenen gebruikt om rustieke, organische donkere chocoladeschijven in Mexicaanse stijl te maken, boordevol heldere smaken en gedurfde texturen.’

Background information:

De Taza Chocolade – Oaxacan Sampler – 4 discs is een eerbetoon aan de traditionele Mexicaanse steengemalen chocolade. De Taza Discs zijn het allereerste product dat door het bedrijf, Taza Chocolate, in 2005 werd gelanceerd. De ronde discs vallen meteen op door hun uitzonderlijke vorm, maar ook in textuur is deze chocolade zeer onderscheidend van andere chocolades. Het malen van de cacao en suiker tussen grove granieten molenstenen zorgt voor een rustieke, chocolade met intense smaken en heerlijk korrelige texturen, niet verwonderlijk beïnvloed de textuur ook de smaakervaring.

Inspired by their passion for Mexican chocolate traditions, Taza hand-cuts the granite millstones themselves. Want to use chocolate in the traditional Mexican way? Then turn it into a chocolate drink! The Mexicans do it by breaking off a piece and letting it dissolve in hot water. But dissolving a piece of Taza in your hot (vegetable) milk is also delicious.

Origin
Without a doubt, it can be said of Taza Chocolate that they are chocolate pioneers. From their inception, they have been saying 'no' to predatory middlemen and the abuse of working conditions. Taza Chocolate have set up the first Direct Trade programme for cocoa in the chocolate industry certified by a third party to ensure quality and transparency for all.
Taza Chocolate works with Finca Elvesia and Öko Caribe, both based in the Dominican Republic, Abocfa from Ghana and Pisa in Haiti.

More on this chocolate maker:

Want to know more about Taza Chocolate, about how they are committed to sustainability and why they created their own Direct Trade programme? Then read the extensive blog we wrote about them.

Extra informatie

Type of chocolate

pure

Chocolate with

chili, specerijen

Allergens

May contain traces of nuts and sesame seeds

Cocoa percentage

50 – 59%

Net weight

152 gr

Features

gluten-free, lactose-free, nut-free, soy-free, vegan

Origin of cocoa

Finca Elvesia, Hato Mayor, Province, Dominican Republic
Öko Caribe, El Cibao, Duarte, Province, Dominican Republic
Abocfa, Eastern Region, Ghana
Pisa, North Department, Haiti

Production country

The United States

Combine with gift service

 2,50

Select options This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page