Ontdek de verleidelijke smaak van Soklet, pure chocolade met pinda crunch. Deze heerlijke reep is bedekt met geroosterde pindaโs en zeezoutvlokken, waardoor je smaakpapillen op een aangename manier worden verrast. Geniet van de perfecte balans tussen de rijke pure chocolade en de knapperige textuur van de pindaโs. Laat je verleiden door de heerlijke twist die deze chocolade biedt. Koop nu deze onweerstaanbare Soklet Pure chocolade met Pinda Crunch en ervaar de ultieme smaaksensatie.
โฌ 5,75
In stock
Sharing:
Soklet | Pure chocolade met pindaโs, de makers van deze pure chocolade, beschrijven deze chocola als volgt. โOp de pure chocolade worden geroosterde pindaโs en zeezoutvlokken gesprenkeld en wel zodanig dat je smaakpapillen met een aangename twist worden gekieteld.โ
In Tamil Nadu, southeastern India, is the Regal plantation owned by two brothers-in-law Karthikeyan Palasisamy and Harish Manoj Kumar and their wives. The Kumar family has been growing cocoa for over a decade and in 2015, they started making chocolate from their own cocoa beans.
Soklet is Regal's chocolate brand and is known as India's first and only tree-to-bar chocolate. The plantation is located at the foot of the Anamalai hills, near the Indira Gandhi Nature Reserve.
De cacao van Soklet wordt geteeld als onderbeplanting op een plantage waar ook kokosnoot, nootmuskaat, peper en banaan wordt verbouwd. Hierdoor ontstaat een mengeling van onderling afhankelijke fauna die bijdraagt aan de smaaknuances van de cacaobonen. Dit principe van teelt is de hoeksteen van permacultuur. De plantage is vrij van pesticiden en wordt beheerd volgens de principes van aquacultuur en permacultuur, waardoor de bomen de beste voeding krijgen om heerlijk smakende cacao te produceren! Elk jaar worden de beste bomen op de plantage geselecteerd, om hiermee verder te telen om zo aan de groeiende vraag naar cacaobonen van de Regal-plantage te voldoen.
Single estate cocoa allows better control over the quality of cocoa beans. Because the source is known, farmers and producers can implement specific agronomic practices and follow careful harvesting and fermentation processes to ensure quality. This often results in higher-quality cocoa with less variability.
Want to learn more about Soklet, de producten van deze pure chocolade? Lees dan ons uitgebreide blog over hen.
Type of chocolate | pure |
---|---|
Chocolate with | nuts |
Allergens | Bevat pinda's, Kan sporen bevatten van noten en melk |
Cocoa percentage | 60 – 69% |
Net weight | 50 g |
Features | biologisch, glutenvrij, lactosevrij, sojavrij, vegan |
Origin of cocoa | India, Tamil Nadu, Regal plantation |
Production country | India |