Webshop Trustmark and customer reviews

Shipping within the EU

Soklet - Sugar-free milk chocolate

Soklet suikervrije melkchocolade is een heerlijke donkere chocolade is gemaakt van biologische cacao en magere melkpoeder.
De cacao die voor deze reep chocolade gebruikt wordt, is zogenaamde single estate cacao. Dit betekent dat alles cacao van slechts één plantage komt, in dit geval de Regal-plantage (India). Hierdoor ontstaat er op een natuurlijke manier een kwaliteitscontrole en , het bijzondere is dat deze chocolade hier ook on-site gemaakt wordt.
Geniet van de rijke en romige smaak, zonder compromissen te hoeven sluiten op het gebied van suiker. Laat je verleiden door deze suikervrije lekkernij en ervaar een moment van pure verwennerij. Bestel nu en trakteer jezelf op een verrukkelijke melkchocolade-ervaring zonder suiker!

 5,75

In stock

Add to 'favourites'
Add to 'favourites'

Sharing:

Facebook
LinkedIn
WhatsApp

Soklet - Sugar-free milk chocolate

Ingredients:

Soklet | Suikervrije melkchocolade bevat de volgende biologische ingrediënten:

  • Biologische cacaobonen (80%)
  • Skimmed milk powder

Flavour notes:

Soklet, de makers van deze melkchocolade zonder toegevoegde suiker, beschrijven de smaak van deze donkere melkchocolade als volgt. ‘Deze extra donkere melkchocolade bevat geen suiker en is gemaakt met alleen cacao en magere melkpoeder. Met een rijke, romige en intense smaak is dit de perfecte keuze voor mensen die suiker willen vermijden.’

Background information:

In Tamil Nadu, southeastern India, is the Regal plantation owned by two brothers-in-law Karthikeyan Palasisamy and Harish Manoj Kumar and their wives. The Kumar family has been growing cocoa for over a decade and in 2015, they started making chocolate from their own cocoa beans.
Soklet is Regal's chocolate brand and is known as India's first and only tree-to-bar chocolate. The plantation is located at the foot of the Anamalai hills, near the Indira Gandhi Nature Reserve.

Origin cocoa

De cacao van Soklet wordt geteeld als onderbeplanting op een plantage waar ook kokosnoot, nootmuskaat, peper en banaan wordt verbouwd. Hierdoor ontstaat een mengeling van onderling afhankelijke fauna die bijdraagt aan de smaaknuances van de cacaobonen. Dit principe van teelt is de hoeksteen van permacultuur.  De plantage is vrij van pesticiden en wordt beheerd volgens de principes van aquacultuur en permacultuur, waardoor de bomen de beste voeding krijgen om heerlijk smakende cacao te produceren! Elk jaar worden de beste bomen op de plantage geselecteerd, om hiermee verder te telen om zo aan de groeiende vraag naar cacaobonen van de Regal-plantage te voldoen.
Single estate cocoa allows better control over the quality of cocoa beans. Because the source is known, farmers and producers can implement specific agronomic practices and follow careful harvesting and fermentation processes to ensure quality. This often results in higher-quality cocoa with less variability.

More on this chocolate maker:

Want to learn more about Soklet, de producten van deze suikervrije donkere melkchocolade? Lees dan ons uitgebreide blog over hen.

Extra informatie

Type of chocolate

milk

Allergens

Bevat koemelk, Kan sporen bevatten van noten en pinda's

Cocoa percentage

80 – 89%

Net weight

50 g

Features

biologisch, glutenvrij, notenvrij, sojavrij, suikervrij

Origin of cocoa

India, Tamil Nadu, Regal plantation

Production country

India

Combine with gift service

 2,50

Select options This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page