Webshop Trustmark and customer reviews

Shipping within the EU

Heinde en Verre - Vegan milk chocolate

Heinde & Verre Dutch Vegan Mylk (52%) een heerlijke vegan mylkchocolade, die met veel zorg en aandacht is gemaakt van de beste cacaobonen. Voor deze chocolade hebben de Rotterdamse chocolademakers een eigen veganistisch melkalternatief ontwikkeld. Deze bekroonde chocolade is samengesteld uit een cacaoblend van drie verschillende origines. Het vakmanschap van Heinde & Verre uit zich onder andere in de genereuze, gelaagde en aanhoudende smaak van deze mylkchocolade die elke chocoladeliefhebber zal weten te waarderen.
Bestel nu en ontdek zelf waarom deze bean-to-bar mylkchocolade zo populair is.

 5,45

In stock

Add to 'favourites'
Add to 'favourites'

Sharing:

Facebook
LinkedIn
WhatsApp

Heinde en Verre - Vegan milk chocolate

Ingredients:

Heinde & Verre | Dutch Vegan Mylk – 52%

  • Cocoa and cocoa butter 52%
  • Dutch beet sugar
  • Haver
  • Kokos
  • Banaan
  • Rijst
  • Calcium
  • Natural sunflower lecithin
  • Zout

Flavour notes:

Heinde en Verre | vegan melkchocolade, de makers zeggen zelf het volgende over de Dutch Vegan Mylk. ‘Deze vegan mylkchocolade is een volle rijke, zachte en romige reep met vleugjes van kokos, banaan en noten. Een warm, zacht mondgevoel, gevolgt door een lange, zachte smelting op je tong.’

Background information:

Plantaardige mylk-chocolade opnieuw uitgevonden
Meestal wordt of haver-, kokos-, of cashewnotenmelk gebruikt als plantaardig alternatief voor koemelk. Maar Heinde en Verre zou Heinde en Verre niet zijn als ze een stapje verder gaan om de perfecte smaak te bereiken. Voor deze bijzondere vegan melkchocolade hebben deze Rotterdamse chocolademakers zelf een melkalternatief ontwikkeld. Het is ongelooflijk hoe dicht de smaakbeleving van deze mylkchocolade bij ‘echte melkchocolade’ komt. Dit melkalternatief bestaat uit een mix van 7 natuurlijke ingrediënten en is volledig lactose-, noten-, soja- en glutenvrij.

Drie origines
Öko Caribe

comes from 165 farmers in the heart of Duarte province in the Dominican Republic. This award-winning cocoa is known for its consistent quality. The cocoa farmers of this cooperative receive continuous agricultural training to keep them developing themselves.
This cocoa is characterised by earthy, coffee and red fruit notes.

Peruvian cocoa

is grown by Norandino farmers from the Amazonas region. The mission of the farmers' cooperative is, improving the livelihoods and social and environmental responsibility of all members.
This cocoa gives a pleasant impression of red fruits, firm cocoa and spices.

The Balinese cocoa

is grown by the 230 Kerta Semaya Samaniya Farmers (KSS) in the Jembrana region of the island. This stretch of the island is famous for its volcanic fertile soils. In 2011, KSS succeeded in growing the first organic cocoa in Southeast Asia here.
This cocoa is known for floral, mild chocolate and spicy notes.

More on this chocolate maker:

Wil je meer weten over Heinde en Verre, de makers van deze Dutch vegan melkchocolade? Lees the extensive blog that we wrote about them.

Extra informatie

Type of chocolate

milk

Allergens

Made in a factory where cow's milk is present

Cocoa percentage

50 – 59%

Net weight

70 g

Features

gluten-free, lactose-free, nut-free, soy-free, vegan

Origin of cocoa

Dominican Republic, Duarte, Öko Caribe
Peru, Amazonas, Norandino farmers
Indonesia, Bali, Jembrana, Kerta Semaya farmers

Production country

Netherlands

Awards

Academy of Chocolate | Gold Winner, 2021

Combine with gift service

 2,50

Select options This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page