Echte warme chocolademelk met pure natuurlijke smaaktonen. Gun jezelf een moment van ultiem genot met onze warme chocolademelk, gemaakt van échte chocolade en boordevol rijke, natuurlijke smaken. Dit is geen gewone chocoladedrank, maar een luxe ervaring in elke slok. Met Heinde & Verre Drink Chocolade zet iedereen in een handomdraai een verrukkelijke kop warme chocolademelk op tafel. De romige textuur en volle smaak komen voort uit het gebruik van echte chocolade, niet uit cacaopoeder.
Heinde & Verre Drink Chocolade is niet vooraf gemengd. Je bepaalt zelf welke melk of melkvervanger het beste past bij jouw smaak. De smaak van de Dutch Original is speciaal geoptimaliseerd om perfect samen te gaan met gewone melk, haverdrink of amandelmelk. Vooral in combinatie met een melkvervanger zoals havermelk of amandelmelk biedt het een extra troostrijke en zachte ervaring.
In stock
€ 5,95
Sharing:
Heinde en Verre | Dutch Original Dark – 71%
Heinde en Verre | Pure chocolade, de makers zeggen zelf het volgende over de Dutch Original Dark voor warme chocolademelk. ‘Een rijke chocolade smaak met smaaktonen van rood fruit en koffie.’
Ervaar de ultieme chocoladesensatie met de Dutch Original Drink Chocolade van Heinde & Verre. Deze warme chocoladedrank wordt gemaakt van zorgvuldig geselecteerde pure couverture-chocolade. Dit zorgt voor een volle, romige textuur en een verfijnde smaak met subtiele fruitige tonen.
De drinkchocolade is niet vooraf gemengd. Je kiest zelf de melk of melkvervanger die het beste bij jouw smaak past. Vooral met haver- of amandelmelk ontstaat een extra zachte combinatie.
Deze couverture is veelzijdig. Je kunt er niet alleen warme chocolademelk mee maken, maar ook heerlijke baksels en gerechten mee bereiden.
This harmonious blend of cocoa comes from organically certified beans from, the Dominican Republic, Peru and Indonesia.
The beans are bought directly from the farmer through the direct trade principle. This way, the farmer gets a fair price for a good product.
The Dutch Original Blend consists of three single origins: Öko Caribe from the Dominican Republic, Peruvian cocoa from the Amazonas region and Balinese cocoa from the Jembrana region.
Öko Caribe comes from 165 farmers in the heart of Duarte province in the Dominican Republic. This award-winning cocoa is known for its consistent quality. The cocoa farmers of this cooperative receive continuous agricultural training to keep them developing themselves.
This cocoa is characterised by earthy, coffee and red fruit notes.
Peruvian cocoa is grown by Norandino farmers from the Amazonas region. The mission of the farmers' cooperative is, improving the livelihoods and social and environmental responsibility of all members.
This cocoa gives a pleasant impression of red fruits, firm cocoa and spices.
The Balinese cocoa is grown by the 230 Kerta Semaya Samaniya Farmers (KSS) in the Jembrana region of the island. This stretch of the island is famous for its volcanic fertile soils. In 2011, KSS succeeded in growing the first organic cocoa in Southeast Asia here.
This cocoa is known for floral, mild chocolate and spicy notes.
Want to know more about Heinde en Verre, the makers of this Dutch Original Dark? Read the extensive blog that we wrote about them.