Webshop Trustmark and customer reviews

Shipping within the EU

Booja-Booja – Deeply chocolate truffles

Laat je meevoeren door de rijke, zijdezachte smaak van deze Booja-Booja Deeply chocolate truffles. Elke hap is een moment van puur genot, perfect om even bij weg te dromen. Voor liefhebbers van intense chocolade die smelt op de tong en de zintuigen betovert, zijn deze truffels een ware traktatie. Of je nu een speciaal moment wilt vieren of gewoon jezelf wilt verwennen, onze doos met acht truffels biedt de perfecte balans tussen luxe en eenvoud.

Deze truffels worden gemaakt van zorgvuldig gekozen, biologische en veganistische ingrediënten, zonder overbodige toevoegingen. Hierdoor staat de smaak van hoogwaardige cacao centraal, met een fluweelzachte kern, een krokante buitenlaag en een delicate laag van cacaopoeder. Elke truffel biedt een harmonie van diepte en zachtheid, voor een smaakbeleving zonder afleiding.

Met acht truffels per doosje is het de ideale hoeveelheid om te delen of cadeau te doen. Gun jezelf of een dierbare deze onweerstaanbare ervaring en proef hoe chocolade echt hoort te smaken. Bestel nu en ontdek het pure genot van Booja-Booja Deeply chocolate truffles.

 10,95

In stock

Add to 'favourites'
Add to 'favourites'

Sharing:

Facebook
LinkedIn
WhatsApp

Booja-Booja – Deeply chocolate truffles

Ingredients:

Booja Booja | Donkere chocolade truffels 55%

  • Biologische cacaomassa
  • Organic cane sugar
  • Organic cocoa butter
  • Biologische vanillepoeder
  • Biologische kokosolie
  • Biologische cacaopoeder
  • Biologische vanille-extract

Flavour notes:

Booja-Booja, de makers van deze vegan deeply chocolate truffles, beschrijven hem als volgt. ‘Voor liefhebbers van pure, zachte chocolade die op je tong smelt zodra je je ogen sluit. Gemaakt van eenvoudige, zorgvuldig gekozen, veganistische en biologische ingrediënten.’

Background information:

Truffels, daar zijn we dol op! En de chocoladetruffels van Booja-Booja staan daarbij ongetwijfeld bovenaan.

Veganistische verwennerij
Na 21 jaar van voortdurende ontwikkeling heeft Booja-Booja geheel nieuwe manieren bedacht om veganistische lekkernijen te transformeren tot een ware zintuiglijke belevenis. Hun filosofie: het gebruik van een minimum aan eenvoudige biologische ingrediënten.

Prijswinnende truffels
Booja-Booja’s truffels zijn veganistisch, biologisch en van ongeëvenaarde kwaliteit. Met ingrediënten zoals pure chocolade gemaakt van cacao uit de Dominicaanse Republiek en andere heerlijke toevoegingen, hebben deze truffels terecht meer dan 155 prijzen gewonnen.

Cacao van topkwaliteit
Een sleutelcomponent in Booja-Booja’s recepten is cacao van premium kwaliteit uit de Dominicaanse Republiek. Deze zorgvuldig geselecteerde cacao levert een rijke, diepe smaak die je bij elke hap proeft.

Betrouwbare leveranciers
Booja-Booja koestert hun samenwerking met leveranciers. Ze werken met 20 leveranciers verspreid over 7 landen, die samen 33 verschillende ingrediënten aanleveren. Door langdurige vertrouwensrelaties op te bouwen, zijn veel van hun leveranciers niet alleen partners, maar ook vrienden geworden.

Cadeauwaardige chocoladetruffels
Behalve de sublieme smaak en zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, worden Booja-Booja’s truffels gepresenteerd in prachtige verpakkingen. De luxe uitstraling maakt ze perfect om cadeau te doen, zonder dat er extra inpakwerk nodig is. Bovendien heeft Mister Booja-Booja een persoonlijk kaartje aan elke doos toegevoegd, wat deze truffels ideaal maakt als geschenk of als verwenmoment voor jezelf.

More on this chocolate maker:

Wil je meer te weten komen over Booja Booja, de producten van deze chocolade truffels? Lees dan our comprehensive blog about them.

Extra informatie

Type of chocolate

chocolade truffel

Allergens

Bevat ook andere noten. Boomnoten worden gebruikt in de hele fabriek en productieprocessen.

Cocoa percentage

50 – 59%

Net weight

92 gr

Chocolate makers

Booja-Booja

Features

biologisch, glutenvrij, lactosevrij, notenvrij, sojavrij, vegan

Origin of cocoa

Dominican Republic

Production country

Engeland

Combine with gift service

 2,50

Select options This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page