De meest gestelde chocolade vragen op een rijtje.Verzenden

Duurzame chocolade, vraagt om een duurzame verzending.
Daarom werken wij samen met Tour de Ville fietskoeriers. Met e-trikes, vrachtfietsen, fietsaanhangwagens en waterdichte rugzakken vervoeren zij de hele dag op duurzame wijze allerlei goederen door Eindhoven, Tilburg, Helmond en omstreken.
Mocht jij niet in dit gebied wonen, dan kijkt Tour de Ville of jouw pakketje kan worden afgeleverd door hun samenwerkingspartner Fietskoeriers.nl. Dit is een samenwerking van fietskoeriers in 30 steden in Nederland die gezamenlijk een pakketnetwerk verzorgen met vrachtfietsen en busjes op groengas.
Mocht je niet in het gebied wonen waar Tour de Ville of fietskoerier werkzaam in dan wordt jouw pakket verstuurd met DHL, zij beschikken namelijk over een landelijk netwerk waardoor het een ideale aanvulling is op het netwerk van Tour de Ville en fietskoerier.nl 

Categorie:

Verzenden

Nederland

Binnen Nederland zijn de verzendkosten €3,50 voor een brievenbuspakketje.

België

Naar België bedragen de verzendkosten €5,25 per brievenbuspakketje.

Categorie:

Verzenden

Nederland

Wij versturen de chocolades in brievenbuspakketjes met Tour de Ville fietskoeriers. De pakketjes worden van maandag t/m zaterdag bezorg in heel Nederland. 

Bestel je maandag t/m vrijdag voor 14:00 uur?

Jouw bestelling wordt dezelfde dag nog ingepakt en overgedragen aan Tour de Ville. 

Direct hierna ontvang je een track en trace nummer, en kun je jouw pakketje volgen. Je ontvangt je pakketje, in principe, de volgende dag.

Bestel je maandag t/m donderdag na 14:00 uur? 

Levertijd 2 dagen

Jouw bestelling wordt de volgende dag ingepakt en overgedragen aan Tour de Ville. 

Direct hierna ontvang je een track en trace nummer, en kun je jouw pakketje volgen. Je ontvangt je pakketje, in principe, binnen 2 dagen.

Bestel je vrijdag na 14:00 uur, of in het weekend?

Levertijd 2 -4 dagen 

Het is eerste wat wij doen op maandag is jouw pakketje inpakken en overdragen aan Tour de Ville. Je ontvangt van ons een track-en-trace nummer zodat je jouw pakketje kunt volgen. In principe ontvang je jouw chocolade op dinsdag.

België

Ook voor bestellingen naar België geldt, voor 14.00 besteld dan verzenden wij je pakket dezelfde dag, behalve in het weekend.
Zodra wij je bestelling hebben overgedragen aan Tour de Ville, ontvang je een mailtje zodat jij weet dat jouw pakket onderweg is. De levertijd van naar België is in principe 2 werkdagen.

Categorie:

Verzenden

Waarom we niet kiezen voor gratis verzendingen, ook niet vanaf een bepaald bestelbedrag?

Voor niets gaat de zon op. Het verpakken en verzenden van de chocolade kost nu eenmaal tijd en geld. Omdat we zo transparant mogelijk willen zijn in heel de keten, vanaf de cacaoboer tot aan de verzending, rekenen wij deze kosten gedeeltelijk aan jou door.
In Nederland is dat € 3,- voor een brievenbuspakketje en voor verzendingen naar België rekenen wij € 5,95.

Categorie:

Verzenden

Wij verzenden chocolade bij een temperatuur tot 25 °C. Plaats gerust alvast jouw bestelling en zodra de temperatuur daalt onder de 25 °C versturen wij jouw chocolade.

Categorie:

Verzenden

Jazeker. Geef in je winkelmandje aan dat je je pakketje zelf bij ons wilt komen ophalen. Nadat je je bestelling online hebt afgerekend, kun je hem normaliter de eerstvolgende werkdag vanaf 10.00 uur komen ophalen. Daarnaast ontvang je ook nog een mailtje van ons, om het precieze ophaalmoment met elkaar af te stemmen.

Categorie:

Verzenden

Wij hanteren een minimale bestelwaarde van € 12,50.

Categorie:

Verzenden