Chocolademeditatie

Combineer het beste van twee werelden.

Laat je meevoeren naar de wereld van bean-to-bar chocolade en ervaar chocolade zoals nooit tevoren.

Proeven doe je met al je zintuigen. En in de hectiek van alledag vergeten wij dit gemakkelijk, of zijn we er ons niet eens bewust van. Hoe vaak is die reep chocolade al op, voordat je het door hebt?
Tijdens deze workshop komen al je zintuigen aan bod, zodat jij chocolade voor het eerst echt proeft.

Chocolademeditatie De Chocolademeisjes
Chocolademeditatie De Chocolademeisjes

Combinatie Mindfulness

Wanneer je regelmatig mindfulness beoefend ervaar je minder stress en onrust, heb je minder last van piekeren, en kun je beter met stressvolle situaties omgaan. Daarnaast maakt het dat mensen zich beter kunnen concentreren. Tijdens deze workshop helpen de mindfulness oefeningen om meer in het hier en nu te zijn, beter te kunnen concentreren en dus bewuster te proeven.

Je hebt het vast wel eens meegemaakt; je eet een stuk chocolade en opeens is het op. En dat is zo zonde wetende dat chocolade maar liefst meer dan 400 smaaktonen bevat. Natuurlijk zal je deze niet direct allemaal herkennen. Maar je zult merken dat de mindfulness oefeningen en het bewust proeven met al je zintuigen je zullen helpen. Daarnaast zal je zien dat wanneer je samen proeft je zoveel meer proeft dan alleen.

Hoe boek ik deze workshop?

Ga voor de actuele datums naar: chocolademeditatie.nl

Mocht je vragen hebben over deze workshop, neem dan contact met ons op via post@dechocolademeisjes.nl . Wij zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Uitgebreide informatie over onze chocolademeditatie vind je op onze speciale website:
www.chocolademeditatie.nl