Neem deel aan onze bean-to-bar chocolade tastings

Wil je samen met je partner, familie, collega’s, vrienden, of misschien wel lekker helemaal alleen, een bean-to-bar chocolade proeverij beleven? Ongeacht hoe je deelneemt, je bent sowieso gegarandeerd van de heerlijkste chocolades die wij speciaal voor jou hebben geselecteerd. Al onze chocolade is bean-to-bar chocolade en wordt door kleine zelfstandige chocolademakers vervaardigd van eerlijk verkregen cacao.

Alles wat je proeft is goed
Cacao bevat meer dan 400 smaaktonen. In deze chocolades proef je het unieke en complexe karakter van de verschillende origine. Het herkennen van de verschillende smaaktonen staat dan ook centraal tijdens deze chocolade tasting. Het mooie aan proeven is, dat alles wat je proeft goed is, er bestaat niet zoiets als een ‘fout’ antwoord.

 

De kunst van het proeven
Deze online tasting is een fantastische manier om meer te weten te komen over de kunst van chocolade proeven, wat bean-to-bar chocolade is, hoe deze wordt gemaakt en over hoe en waar cacao groeit.
Daarnaast ontdek je waar verschillende bean-to-bar chocolademakers voor staan en wat hen onderscheidt van andere chocolademakers. Natuurlijk is er tijdens de tasting genoeg ruimte om jouw chocolade-vragen te stellen.


Een origineel cadeau

Onze chocoladeproeverij is een originele activiteit om samen met anderen te delen en het beste excuus om jezelf op een berg bijzondere chocolades te trakteren.

Wat bieden wij aan?

Online privé tasting

Deze bean-to-bar proeverij kan geboekt worden als een familiedag, bedrijfsuitje, avondje met vrienden of elk ander denkbaar excuus om samen chocolade te proeven. Deze privé tasting is te boeken met een minimum van 5 tasting pakketten.

​Samen met jou en je vrienden, familie of collega’s gaan we tijdens deze interactieve online sessie zeven verschillende bean-to-bar chocolades proeven. We begeleiden je in het “echt” proeven van chocolade, vertellen je hoe cacao groeit, hoe chocolade wordt gemaakt en nog veel meer.

Online open call

Sluit je aan bij onze volgende bean-to-bar chocolade proeverij.

Iedereen kan aansluiten. In ongeveer een uur gaan we 4 verschillende bean-to-bar chocolades (puur, melk en wit) proeven. Daarnaast vertellen wij jou iets over waar cacao vandaan komt, hoe chocolade gemaakt wordt en nog veel meer.
Uiteraard is er ruimte voor het stellen van jouw chocoladevragen.

Onze eerst volgende open call is op 3 februari 2022 om 20.00.

Workshop op locatie

Proef samen met je vrienden, collega’s of familieleden bean-to-bar chocolade.
Dit kan ‘gewoon’ bij jou op locatie, maar wij bieden ook de mogelijkheid om jullie op onze sfeervolle locatie op Sectie-C (Eindhoven) te verwelkomen.
Er zal veel verschillende bean-to-bar chocolade geproefd worden en gaandeweg kom je meer meer te weten over cacao, de boeren, de chocolademakers en nog veel meer.

Specifieke wensen

Vegan, lactose-intolerantie, een grote groep, een bedrijfsfeestje of een trouwfeest,
kortom heb je specifieke wensen, laat deze dan horen.

Wij zijn niet bang voor een uitdaging en bespreken graag onze mogelijkheden met jou.
Ons motto is immers niet voor niets ‘ chocoladegeluk voor iedereen’.

Neem contact met ons op